Як отримати преміальну рідину використовуючи ароматизатори та бази VapeJoy

Березень 23, 2023

Змішування рідин для вейпу може бути складним завданням для новачків, але насправді це досить простий процес, який можна освоїти за короткий час. Особливо якщо використовувати бази та ароматизатори VapeJoy! У цій статті ви дізнаєтесь, як правильно змішувати рідини для вейпу та pod-систем.

Вам потрібно підготувати всього 2 інгредієнти: база та ароматизатор. Перед початком ви повинні вирішити, яке співвідношення пропіленгліколю (PG) до гліцерину (VG) вам потрібно. Про вибір співвідношення PG до VG в залежності від типу пристрою ми детально описали в цій статті.

Якщо ви хочете отримати рідину з нікотином, слід вибрати потрібну кількість і тип при купівлі бази. Кількість нікотину залежить від ваших уподобань, можна обійтися без нього.

Кількість ароматизатора залежить від ваших уподобань інтенсивності смаку, яку ви хочете отримати. Для ароматизаторів VapeJoy ми рекомендуємо використовувати ароматизатор від 10% до 20%. Це 1-2 баночки ароматизатора на 100мл бази.
Важливою частиною є вибір смаку! У нашому магазині у вас є вибір більш ніж з 95 різних смаків, від ароматних тютюнових міксів до солодких десертів, фруктових міксів чи напоїв. У результаті вам потрібно просто відкрити флакон з ароматизатором і видавити його вміст в основу.

Після того, як ви додали ароматизатор, вам потрібно ретельно перемішати рідину, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися. Досить кілька хвилин активно збовтувати флакон, в який ви вили ароматизатор.

Після ретельного змішування рідини ви вже можете починати дегустацію. Для цього заправте вашу под-систему або бак і спробуйте на смак пару. Якщо вам подобається, ви вдало вибрали концентрацію і можете заливати повний бак і насолоджуватися парінням. Якщо ж смак недостатньо насичений, ви можете додати ще ароматизатора, щоб досягти потрібної інтенсивності смаку. А якщо смак занадто насичений, то можете розбавити рідину базою, обов'язково з аналогічною кількістю нікотину і співвідношенням PG/VG (якщо використовувати іншу основу, то ви можете змінити концентрацію нікотину або співвідношення PG/VG, тим самим зіпсувавши рідину). Шляхом таких "підгонок" смаку, ви зможете створити рідину яка ідеально підходить під ваш пристрій та ваші смакові уподобання.

Після того, як ви створили свою ідеальну рідину для вейпу або под-системи, вам потрібно правильно зберігати її. Зберігайте рідину в прохолодному і сухому місці, подалі від прямих сонячних променів, щоб компоненти рідини не окислювалися (саме тому рідини можуть темніти з часом). Не забувайте щільно закривати кришку, щоб гліцерин не вбирав запахи та воду з повітря.

Змішування рідин для вейпу та pod-систем не таке складне, як здається на перший погляд. Звичайно якщо використовувати однокомпонентні ароматизатори та створювати власні смаки, то процес у рази ускладниться і спочатку зробити щось дійсно смачне буде складно. Ви можете витратити безліч сил й коштів у порожню, не отримавши бажаного результату. Використовуючи ароматизатори від VapeJoy, процес самозамісу стає максимально простим та інтуїтивно зрозумілим. А головне те, що ви в будь-якому випадку отримаєте дуже смачну рідину, потрібно просто дотримуватися порад вище. І пам'ятайте, що найважливіше – це турбота про своє здоров'я, тому не зловживайте нікотином та стежте за своїми відчуттями!


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -