Огляд Ursa Nano від LOST VAPE

Квітень 29, 2023

Китайська компанія Lost Vape існує з 2014 року, практично з самого початку появи вейпінгу. Напевно ви чули про Orion DNA GO, перший пристрій з чипсетом DNA GO, який став хітом за часів його виходу. Так ось, це було творіння Lost Vape! Сьогодні бренд пропонує безліч вейп девайсів. Розгляньмо Ursa Nano Pod, адже це один з найпопулярніших представників лінійки Ursa!

Презентація Ursa Nano Pod

Ursa Nano pod - це невелика POD-система, що легко поміщається в кишені. Його розміри становлять 100,5 мм завдовжки, 24,1 мм завширшки й 14 мм завтовшки. Вага цілком відповідає розміру, адже він важить 60 г, що забезпечує відчуття міцності, адже под має суцільнометалевий корпус із цинкового сплаву. Акумулятор місткістю 800 мАг має регулятор повітряного потоку збоку, порт USB Type C для швидкої зарядки та світлодіодний індикатор заряду. Ursa Nano можна використовувати і під час заряджання (режим passthrough), зручна функція, яка стане в пригоді всім, хто парить за комп'ютером. Картридж доступний у версії з сітковим випаровувачем 0,8 Ом (входить до комплекту), 0.6 Ом або 1 Ом (продаються окремо), всі вони мають 2,5 мілілітровий резервуар для рідини. Також існує порожня колба, яка не має випарного елемента, в яку можна встановити випарники серії UB Mini. Існує величезна безліч різних варіацій кольорів, які постійно поповнюються, тож кожен зможе вибрати пристрій, який пасуватиме до свого стилю!

Використання

Pod Ursa Nano


Картриджі з вбудованим та зі змінним випаровувачем надзвичайно прості у використанні. Усе, що вам потрібно зробити, це заповнити картридж рідиною через отвір, схований під гумовою накладкою (у випадку з картриджем без випаровувача, попередньо потрібно ще встановити випаровувач). Потім картридж можна вставити в акумуляторний блок, що легко зробити завдяки магнітним кріпленням, які надійно утримують його на місці. Після заряджання акумулятора запуск пристрою відбувається шляхом затягування (у пристрої встановлено датчик затягування), в Ursa Nano Pod немає кнопки "Fire". Немає й екрана, але діод, розташований у нижній частині пристрою, показує стан батареї: зелений, синій і червоний. Колір змінюється залежно від заряду акумулятора. Цей діод загоряється автоматично під час паріння або коли ви вставляєте картридж. Потік повітря регулюється за допомогою плоскої кнопки, яка дає змогу перемикатися із закритого на відкритий режим. Зверніть увагу, що ви можете використовувати повністю закритий повітряний потік, що забезпечує відмінний MTL режим.

Наша думка

Пара добре підсолоджена, картриджі мають гарну передачу смаку. Под дуже простий у використанні, міцний і надійний. Швидка перезарядка через USB-C, регулювання повітряного потоку, якість виготовлення, взаємозамінні картриджі сімейства Ursa і не забудьте про 20 доступних кольорів! Єдиним недоліком, для деяких людей, може стати вага, а для деяких і плюсом. Ursa Nano, попри свою простоту, може задовольнити як новачків, так і бувалих парильщиків, які шукають компактний пристрій для щоденного паріння. І ми можемо тільки рекомендувати його!

Характеристики Ursa Nano Pod

  • Розмір: 100.5 x 24.1 x 14 мм
  • Вага: 61.3 г
  • Об'єм картриджа: 2.5 мл
  • Зарядка: USB type C
  • Батарея: 800 mAh
  • Напруга батареї: 3.0 V – 4.2 V
  • Вихідна напруга: 3.0 V – 3.9 V
  • Потужність: 5 – 18 W
  • Діапазон сили струму: 2.5 A – 5.0 A
  • Матеріали: Цинковий сплав та пластик
 

Pod Ursa Nano

Комплектація

1x Пристрій Ursa Nano
1x Дріт для зарядки USB type C
1x Гарантійна карта
1x Картридж Ursa (2.5ml) 0.8 Ом
1x Інструкція


 

VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -