Огляд на LOST VAPE Ursa Nano S

Травень 31, 2023

Вступ

Вже 2023 рік, але на ринку перезаправляємих вейп-систем все ще домінують под-системи. Однак, ще з'являються дуже прості под-системи, які часто позиціонуються як крок вперед, від одноразових пристроїв. Це добре для прогресивного розвитку вейперів, особливо для тих, хто витрачає багато грошей, використовуючи одноразові набори (або тих, хто побоюється їхнього впливу на навколишнє середовище).

Отже, сьогодні ми розглянемо одну з останніх новинок компанії Lost Vape на ринку под-систем: Ursa Nano S Kit! Якщо ви не знайомі з Lost Vape, варто зазначити, що Ursa Nano S - це лише один з багатьох наборів під лінійкою "Ursa". За останні пару років Lost Vape вже випустили кілька комплектів цієї серії, від простих систем до більш потужних пристроїв.

Упаковка та вміст

Всередині коробки знаходиться:

  • Пристрій Ursa Nano S Pod
  • 1 багаторазовий картридж Ursa Nano Pod місткістю 2,5 мл з фіксованим випаровувачем 0,8 Ом.
  • USB-C cable.
  • Документи, такі як посібник користувача, гарантійний талон та інструкція до картриджа.

Основні особливості

  • Пристрій має акумулятор на 800 мАг.
  • Розміри близько 101 x 24 x 14 мм, що робить набір дуже портативним.
  • Генерує 5-16 Вт потужності, залежно від використовуваного картриджа.
  • З вихідною напругою 3,2-4,2 В.
  • Функція автоматичної активації від затяжки.
  • І, звичайно, має стандартні засоби захисту, з якими ми знайомі.

Перші враження


Комплект, упакований у компактну коробку, на ній вказано вміст та функції набору, соціальні мережі Lost Vape, стандартна інформація про виробника. Набір лежить на пластиковому піддоні, який висувається, а аксесуари до пристрою заховані під ним. Проста і зрозуміла упаковка!

Пристрій Ursa Nano S


Пристрій Ursa Nano S може бути простим і невибагливим, але він надзвичайно яскравий! Виготовлений із пластику та силікону, він дуже легкий, попри встановлений потужний акумулятор на 800 мАг, і залишається таким, навіть якщо залити повний бак. Завдяки заокругленим кутам, він дійсно дуже зручний у використанні.



Брендинг доволі очевидний на пристрої, але він зроблений досить добре, щоб не відволікати від його загального вигляду.


Контакти та магніти знаходяться всередині слота для картриджа, зверху. Порт USB-C знаходиться на одній стороні, а на протилежній - світлодіодний індикатор. Цей індикатор вмикається, коли встановлюється картридж, під час затяжки, а також під час заряджання.

Оскільки це дуже простий комплект, тут нічого не потрібно налаштовувати, немає кнопок, з якими потрібно возитися. Просто заправте картридж, встановіть його на місце та зробіть затяжку!
Автоматична затяжка вмикається швидко, коли ви вдихаєте, навіть при невеликій затяжці. Ні на пристрої, ні на блоці немає ніякого регулювання потоку повітря. Повітря потрапляє в блок через пару точкових отворів з обох боків пристрою, а потім рухається до нижньої частини картриджа і вгору по мундштуку. Ми б охарактеризували затяжку як середню MTL. Пара досить тепла з картриджем, що йде в комплекті, і стає теплішою при наступних затяжках, забезпечуючи приємні відчуття від вейпінгу.

Картридж UrsaNano Pod


Пластиковий корпус Ursa Nano Pod досить тонований, але завдяки тому, що він трохи широкий і плаский, рівень рідини можна побачити досить легко. Однак, коли ви встановлюєте його в пристрій, можливо, вам доведеться трохи нахилити його, щоб побачити рівень рідини, оскільки нижня половина корпусу закрита пристроєм. Мундштук плаский і звужується до верху, така форма робить його досить зручним під час використання.


У нижній частині мундштука є достатній за розміром бічний отвір для заправки, який закривається гумовою пробкою. Заправка відбувається без проблем, носик пляшечок з рідинами від VapeJoy ідеально вміщується в отвір.

В основі корпусу є пластина спіралі для контакту, магніти та пара відносно широких отворів для повітря. Картриджі не мають жодних протікань, що, звісно, дуже добре! Фіксований опір 0,8 Ом добре працює в MTL. Ми рекомендуємо використовувати рідини у співвідношенні 50/50 PG/VG з цим опором, для отримання найкращого досвіду паріння.

Підсумок

Як базовий стартовий набір, Lost Vape Ursa Nano S отримує від нас величезний лайк! Под компактний, легкий, має яскраві кольори і є частиною сімейства Ursa, які дуже популярні на сьогодні. Він простий і зручний у використанні, тому є ідеальним пристроєм для новачка. 


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук