Огляд на LOST VAPE Ursa Mini

Травень 17, 2023

Вступ та технічні характеристики

Ursa Mini - це AIO набір від Lost Vape, компанії, найбільш відомої завдяки виготовленню одних з найкращих модів для вейпінгу на основі DNA плат. За останні пару років вони випустили більш доступну лінійку Quest, а також багато под-систем.

Ursa Mini - це продовження їхньої лінійки Ursa Quest Multi. Це його зменшена версія в AIO-дизайні, і він створений переважно для MTL-паріння, але також може використовуватись і для низькопотужного DL-паріння. Він використовує внутрішній акумулятор місткістю 1200 мАг, має екран і регульовану потужність. Поставляється в комплекті з фірмовим баком на 3 мл.

Технічні характеристики

  • Розміри: 30,7 мм x 26 мм 107,22 мм
  • Акумулятор: вбудований літієвий акумулятор 1200 мАг
  • Діапазон потужності: 5-30 Вт
  • Напруга батареї: 3,0-4,2 вольта
  • Розмір екрана: 0,69 дюйма
  • Матеріал корпусу: цинковий сплав та нержавіюча сталь

Вміст набору

  • 1 x Ursa Mini pod kit
  • 1 x Випаровувач 0.4-ohm UB Lite L1 coil
  • 1 x Випаровувач 0.8-ohm UB Lite L3 coil
  • 1 x Зарядний кабель Type-C
  • 1 x Посібник користувача
  • 1 x Гарантійний талон

Якість збірки та дизайн


Ursa Mini - це дуже маленька AIO-система, яка легко поміщається в кишені. Вона має схожий форм-фактор з багатьма іншими моделями цього стилю, такими як Freemax Marvos 60W і Vaporesso LUXE 80.
Це дуже легкий комплект з корпусом з цинкового сплаву і нержавіючої сталі, але при цьому досить міцний для повсякденного використання. Його розміри становлять 107,2 мм x 26 мм x 30,7 мм, що не набагато більше, ніж у типічної под-системи зі змінними картриджами. Це справді чудовий на вигляд пристрій, а фарба, чудово тримається та не злізає сама по собі з часом.
На передній панелі пристрою є основний 0,69-дюймовий чорно-білий прямокутний екран, що нагадує старі моди на DNA. Екран невеликий, але доволі інформативний. Брендинг дуже простий: два невеликих логотипи "Lost Vape" і "Ursa Mini", по одному з кожного боку рамки. Загалом, це дійсно гарний пристрій, який зручно вміщується в долоні.

Початок роботи

Ursa Mini - досить проста у використанні система AIO. На цьому пристрої є три кнопки: "Вогонь", "Вгору" та "Вниз". Базові операції виглядають наступним чином:

  • Клацніть на вогонь п'ять разів, щоб увімкнути або вимкнути його.
  • Використовуйте кнопки "вгору" і "вниз", щоб відрегулювати потужність.
  • Утримуйте "вогонь" і "вгору", щоб заблокувати кнопки регулювання (мод все ще буде працювати).
  • Натисніть "вогонь" і "вниз", щоб обнулити лічильник затяжок.

На екрані відображається потужність, лічильник затяжок, індикатор заряду батареї, опір і таймер затяжок. На цьому пристрої немає режимів або меню.

Ursa Mini поставляється з фірмовим резервуаром, Ursa Mini pod cartrige. Він тримається на місці за допомогою магнітів. Для регулювання повітряного потоку збоку є регулятор. Він гладкий і має обмежувач, що робить його дуже простим у регулюванні. Він має малий, середній, великий і дуже великий отвір, що дозволяє перейти від обмеженої DL до тугої MTL затяжки.

Заміна випаровувачів дуже проста. Тут використовуються UB Lite Coils, які ще використовуються в UB Lite та Thelema Mini Kit. Просто витягніть випаровувач знизу і вставте новий, заправте і пристрій готовий до роботи. Перед заміною спіралі потрібно повністю спорожнити под. Це робить Ursa Mini дуже простою у використанні системою AIO для початківців, як і повинно бути.

Заправляти бак Ursa Mini дуже просто. Просто зніміть под, на дні є стандартна гумова пробка. Від'єднайте її та заправляйте через заливний отвір. Нічого принципово нового, але це перевірений метод заправки таких баків. Загалом, досить проста у використанні система AIO, з додатковим бонусом - випаровувачі дуже легко замінити вручну.

Продуктивність


Найважливішою частиною будь-якого под-девайса є випаровувачі - багато хороших систем було зруйновано через погані койли. В Ursa Mini використовується лінійка UB lite mesh. Він поставляється з двома варіантами випаровувачів: 0,4-омний потужністю 20-30 Вт і 1,0-омний потужністю 10-15 Вт. Ви також можете придбати інші варіанти окремо.
Випаровувачі мають відмінний смак, дають можливість використовувати рідини як на сольовому, так і на органічному нікотині. Служать доволі довго (від двох тижнів помірного паріння) та не протікають.

Термін служби акумулятора та зарядка

Пристрій має внутрішній акумулятор місткістю 1200 мАг, та заряджається струмом в 1А. Ще дуже приємно, що Ursa Mini можна парити на зарядці.
Порт Type-C розташований в нижній частині пристрою. Час до повної зарядки займає приблизно годину, що доволі швидко, враховуючи місткість.

Підсумок

Загалом, Lost Vape добре попрацювали над цим пристроєм. Це зменшена MTL-версія набору Ursa Quest Multi, яким дуже зручно користуватися. Це чудовий пристрій для вейперів-початківців, які хочуть щось більш суттєве, ніж звичайна под-система, але не надто велике чи громіздке, або для MTL-вейперів, які хочуть мати набір для подорожей. Це дійсно гарний вибір як для MTL-паріння, так і для обмеженого DL. Якщо ви шукаєте компактний та простий у використанні пристрій, вибравши Ursa Mini ви не будете розчаровані!


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -