Огляд на Lost Vape Ursa Baby

Травень 8, 2023

Ursa Baby - це дуже популярна под-система від компанії Lost Vape. Найбільше пристрій виділяється своїм дизайном, а точніше прозорим корпусом, через який видно його внутрішні деталі.
Ursa Baby призначений для MTL-паріння і має повзунок регулювання повітряного потоку, який можна налаштувати для напіввільної або тугої затяжки MTL. Це пристрій, що активується затяжкою, і він надзвичайно простий у використанні, оскільки не має жодних кнопок чи налаштувань. 
Ursa Baby може видати потужність до 18 Вт і автоматично її регулює залежно від використовуваного картриджа. Він також оснащений акумулятором на 800 мАг, який можна заряджати через порт Type-C на нижній панелі пристрою.
Lost Vape - не новачок у світі вейп-технологій, компанія має багато схожих пристроїв таких як: Ursa Nano, Ursa Nano Pro, Ursa Baby Pro, Orion Art та Orion Mini. Чи є Ursa Baby ще одним пристроєм Lost Vape, який варто придбати?

Вміст коробки

  • 1x Пристрій Ursa Baby Pod
  • 1x Картридж 0.8Ω Ursa Nano Pod
  • 1x Зарядний кабель Type-C
  • 1x Шнурок
  • 1x Посібник користувача
  • 1x Гарантійний талон

Технічні характеристики 

  • Розмір: 68,5 мм x 47 мм x 16 мм
  • Місткість картриджа: 2,5 мл
  • Акумулятор: 800 мАч
  • Діапазон потужності: 9-18 Вт
  • Зарядка Type-C
  • Магнітне кріплення картриджів
  • Сумісність з Ursa Nano Pods

Якість

Замість того щоб створювати радикально нову форму і дизайн для Ursa Baby, Lost Vape вирішили дотримуватися перевіреного часом квадратного форм-фактора. Це робить Ursa Baby схожим на Uwell Caliburn AK2, Vaporesso XROS Nano і Drag Nano 2. Насправді всі вони мають приблизно однаковий розмір. Ursa Baby має висоту 68,5 мм, ширину 47 мм і глибину 16 мм - зручний розмір для под-системи такого формату.

Більшість країв заокруглені, тому пристрій має гарний вигляд, а ще його зручно тримати в руці. Але форма - це не єдине, на що ви звернете увагу. Найбільш помітним елементом дизайну Ursa Baby є його прозорий корпус. Доступно 6 основних кольорів і 2 лімітованих, і кожен з них має свій колірний відтінок корпусу. Однак усі вони залишаються прозорими. Кожен колір також поставляється з різною обгорткою для батареї, що досить круто.



Дивлячись крізь прозору оболонку, ви можете побачити дроти, які приєднуються до позитивного і негативного піна, які контактують з картриджем. Якщо ви подивитеся на нижню частину пристрою, ви також побачите, що ці з'єднання виходять із нижньої частини батареї. Ви також можете побачити чипсет Quest. Таким чином, прозорий корпус відіграє велику роль не тільки в дизайні, а ще завдяки йому ви можете особисто упевнитися в якості пристрою, оскільки видно, що всі компоненти спаяні та укладені дуже якісно!

Регулятор повітряного потоку невеликий і розташований збоку Ursa Baby. Зсередини ви можете побачити силіконову накладку на внутрішньому боці ручки регулювання повітряного потоку, а також безпосередньо під картриджем. Якщо ви подивитеся всередину з'єднання, ви побачите низку отворів: 3 отвори з одного боку й 1 отвір з іншого. 

Коли регулювання потоку повітря встановлено в нижнє положення, повітря проходить через 3 отвори, що забезпечує напіввільну MTL затяжку. Коли повзунок повітряного потоку перебуває у верхньому положенні, шлях до цих 3 отворів перекривається, що призводить до дуже тугого MTL затягування.

У верхньому кутку Ursa Baby є точка кріплення для ремінця, і Lost Vape додає до комплекту красивий ремінець. Це чорно-білий шнурок з написом "Lost Vape", зробленим графіті-шрифтом. Ursa Baby досить легкий, щоб носити його на шиї, не викликаючи втоми.

Картриджі 

Ursa Baby поставляється з одним картриджем: 0,8 Ом. Він має ємність 2,5 мл і випаровувач, який не знімається.
В Ursa Baby використовуються ті ж картриджі, що і в Ursa Nano. У вас є чотири варіанти картриджів, які можна придбати окремо: 0,8 Ом (такий, як у комплекті), 1,0 Ом, 0.6 Ом або порожній, що підтримує випаровувачі UB Mini.
Отвір для заправки закриває великий гумовий ущільнювач, який легко виймається. Гумовий ущільнювач добре закриває отвір для заливки, тому протікання через нього виключені.
Картриджі прикріплюються до пристрою магнітом. Магніти досить сильні, щоб утримувати капсулу в пристрої, не турбуючись про те, що вона випадково випаде.
Особлива система захисту протікання забезпечує відсутність рідини в слоті для картриджа.

Акумулятор і зарядка

Як і Ursa Nano, Ursa Baby має вбудований акумулятор на 800 мАг. Час автономної роботи цього пристрою досить хороший, більшості його вистачить більш ніж на один день користування без зарядки. 
Ursa Baby має світлодіодний індикатор, який світиться одним із трьох кольорів залежно від рівня заряду акумулятора. Світлодіод спалахує щоразу, коли ви робите затяжку, або коли вставляєте/виймаєте блок. Завдяки прозорому корпусу, світлодіод має особливо гарний вигляд.
Ці три кольори відповідають певній напрузі акумулятора: 

  • Червоний: <3.7 В
  • Синій: 3.7-3.9 В
  • Зелений: 3.9 В+

 

Порт Type-C розташований на нижній панелі пристрою і заряджає Ursa Baby досить швидко. Повна зарядка займає всього близько години, що зовсім не погано. Ursa Baby також має режим паст тру, тому ви можете парити, поки він заряджається.

Продуктивність

Крутий зовнішній вигляд залишимо осторонь, поговорімо про найважливіший аспект Ursa Baby, а саме про його продуктивність. 
Головне, що слід пам'ятати про цей пристрій, це те, що він дуже схожий на Ursa Nano. Звісно, він має інший дизайн, але використовує ті самі картриджі. Основна відмінність полягає в затягуванні. Коли встановлені найщільніші налаштування повітряного потоку, для затяжки потрібно докласти чимало зусиль, і вона досить туга. Коли потік повітря налаштований на більш вільний, затяжка все ще залишається щільною MTL, але пари стане більше, адже випаровувач буде обдуватися краще, а значить буде більше і смаку. Смак дуже хороший, і приємно тішить. Активація чуйна і стабільна.
Картриджі служать дуже довго, за умови використання якісних рідин. Два тижні безперервного паріння, майже без зниження смакових якостей, з одного картриджа - це чудовий результат!

Висновок

Ursa Baby - це ще один чудовий під від Lost Vape. За характеристиками він схожий на Ursa Nano, але цей пристрій дає вам можливість щільної затяжки MTL. Смак відмінний!
Термін служби картриджа також чудовий. Ви можете легко розраховувати на два тижні роботи кожного, а може і більше, залежно від того, як багато або як мало ви парите. Бавовна добре просочується рідиною і без проблем витримує рідини від 50/50 до 70VG.
На додаток до продуктивності, дизайн привабливий і цікавий. Ви не знайдете багато прозорих под-систем, тому Ursa Baby виділяється серед інших чимось особливим. Принаймні, він стане темою для розмови серед друзів-вейперів. І виділить вас із натовпу!


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -