Огляд на LOST VAPE Ursa Baby Pro

Травень 2, 2023

Ще одна новинка в лінійці пристроїв "Ursa" від Lost Vape - Ursa Baby Pro, яку ми розглянемо в цьому огляді.
Отже, Ursa Baby Pro, є більш просунутою моделлю порівняно з простішими наборами Ursa. Здебільшого це пов'язано з регулюванням потужності та великою комплектацією, але й саме виконання пристрою на рівень вище, порівняно з іншими моделями.

Комплектація

  • Пристрій Ursa Baby Pro Pod
  • Перезаправляємий картридж Ursa місткістю 2,5 мл з фіксованим випаровувачем 0,6 Ом. Цей картридж потрібно замінити, коли термін служби вбудованої спіралі підійде до кінця
  • Ursa empty cartridge (порожній картридж, без випаровувача)
  • 0.8 ohm UB Mini S1 Coil
  • USB-C дріт
  • Шнурок
  • Паперові документи, як-от посібник користувача, гарантійний талон і посібник із картриджів

Основні характеристики:

  • Пристрій оснащений акумулятором місткістю 1000 мАг із зарядкою 2А.
  • Розміри близько 47 x 15 x 72 мм - легко поміщається на долоні!
  • Генерує потужність 5-25 Вт, яка регулюється з кроком 0,5 Вт, і може бути переглянута на 0,42-дюймовому OLED-екрані.
  • З вихідною напругою 1,7-3,9 В.
  • Має функцію автоматичної подачі напруги від затягування і ручну, з кнопки.
  • Має регулювання затягування.
  • 9 варіантів забарвлення
  • І, звісно ж, має стандартні засоби захисту, знайомі нам за чипом Lost Vape Quest.


Перше враження

Набір поставляється в компактній, але досить високій коробці. На зовнішньому рукаві упаковки зверху розміщено кольорову фотографію набору з тисненням, а навколо надруковано вміст і характеристики набору, соціальні мережі Lost Vape, стандартну інформацію про виробника і попередження. Сам набір і його аксесуари зручно розташувалися на пластиковому лотку всередині внутрішньої коробки. Загалом, набір представлений просто, але водночас стильно.

Перше, що вражає в пристрої Ursa Baby Pro, це те, який він має вигляд. Виготовлений із цинкового сплаву, він відчувається міцним і надійним, особливо при вазі близько 87 грамів. Його приємно тримати в руці, гладкий метал приємно контрастує з текстурами, що виходять від дизайну пристрою.
Говорячи про дизайн, можна сказати, що це безпомилково продукт Lost Vape. Він має досить щедрий брендинг на передній і задній частині пристрою, де графіка черепа з геометричними формами та лініями вигравірувана доволі майстерно та чисто, у кольорах зі скляними вставками, а кольори зі шкіряними вставками мають елегантну глянцеву смужку на задній частині пристрою.
Зверху розташована глибока виїмка для картриджа з магнітами для його кріплення і позолоченими контактами, а також проріз для шнурка на лівому куті. На протилежних сторонах пристрою розташований отвір для забору повітря і порт USB-C - це означає, що пристрій можна заряджати у вертикальному положенні!
На передній панелі розміщений регулятор, який керує повітряним потоком, змінюючи розмір отвору для подачі повітря (менший отвір = щільніша тяга). Ручка для захоплення цього слайдера досить випирає з корпусу, але при цьому не заважає при носінні в кишені. Регулювання повітряного потоку, що використовується в цьому пристрої, досить ефективне для тугого або середнього MTL, а за повного відкриття він дає хорошу RDTL-тягу. Цей слайдер також залишається на місці та не переміщується самостійно.

Також спереду розміщений невеликий, але інформативний екран, на якому відображається рівень потужності, стан блокування, час роботи батареї в стовпчиках, опір випаровувача та кількість затяжок - уся основна інформація, яка дійсно необхідна вейперу на щоденній основі. Екран невеликий, але добре читається.

Керування платою Ursa Baby Pro досить просте, для цього достатньо використовувати тільки велику кнопку "fire":

  • 5 натискань для ввімкнення/вимкнення пристрою.
  • 4 натискання для розблокування цієї кнопки, для регулювання та використання кнопки "fire" для паріння. Ця дія також блокує кнопку.
  • 3 натискання для регулювання потужності. При досягненні максимальної потужності (25 Вт) пристрій знову переходить на 5 Вт, тому будьте обережні з регулюванням, щоб не переборщити.
  • Потім пристрій автоматично блокується, якщо кнопка "fire" не використовується протягом кількох секунд.

Пристрій швидко нагріває випаровувач, як під час автоматичного затягування, так і під час використання кнопки "fire". Слід зазначити, що для тих, хто вважає за краще постійно використовувати кнопку "fire", вам доведеться розблокувати її, адже після кількох секунд бездіяльності кнопки, вона автоматично блокується. Це функція безпеки для того, щоб пристрій завжди переходив у режим автоматичного затягування, щоб уникнути помилкових натискань кнопки, коли пристрій перебуває в кишені або сумочці!
Тяга пристрою в плані затяжки та тепла дуже сильно залежить від налаштувань регулятора обдування, а також від використовуваного картриджа.

Випаровувач та картридж:

Ursa Pod картридж (з фіксованим випаровувачем 0.6Ω)

Пластик Ursa Pod досить тонований, але рівень рідини все одно добре видно, навіть якщо не тримати картридж на світлі. Оскільки місце посадки картриджа досить глибоке (як уже згадувалося в попередньому розділі), для перевірки рівня рідини може знадобитися вийняти картридж або нахилити пристрій.

Мундштук з його плоскою і вузькою формою досить зручний для використання під час паріння. Картридж заправляється збоку, а отвір для заправки фіксується гумовою заглушкою. У основі картриджа розташовані контакти випаровувача та магніти для пристрою, а також пара отворів для подачі повітря.

Випаровувач 0.8Ω UB Mini S1 

Одна з особливостей набору Lost Vape Baby Pro Kit полягає в тому, що він дає змогу вейперу спробувати як картридж із фіксованою спіраллю, так і комбінацію змінної спіралі з порожнім картриджем Ursa. Використання комбінації змінної спіралі та картриджа практично нічим не відрізняється від використання фіксованої спіралі (форм-фактор, зручність дріп-типу, бічний процес заправки), при цьому обидва випаровувачі дуже схожі один на одного. Звичайно, це не враховуючи того, що змінний випаровувач потрібно вставити в порожній картридж перед використанням (і навпаки, випаровувач, що вимагає заміни, потрібно витягнути).



Підсумок

Будучи "складнішим" пристроєм Ursa з усіх пристроїв Lost Vape, Baby Pro зберігає свої позиції за продуктивністю і зовнішнім виглядом. Він дуже простий у використанні, навіть із додатковими функціями керування повітряним потоком і регулювання потужності, і буде хорошим кроком уперед для вейперів, які бажають отримати трохи більше від свого базового pod-набору.
Зручний і ергономічний, Lost Vape Baby Pro буде хорошим вибором як для MTL, так і для RDTL вейпінгу.


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -