Огляд на LOST VAPE Thelema Mini Kit

Квітень 27, 2023

Lost Vape не економить на засобах, щоб задовольнити очікування кожного користувача. Ефективність, якість та елегантний дизайн - те, чим ця компанія завжди наділяє свою продукцію. Як доказ, лінійка Thelema, точніше найменший її представник, набір Thelema Mini Kit, розгляньмо його детальніше.

Презентація Thelema Mini Kit

Автономність, потужність, компактність, елегантність - так можна охарактеризувати набір Thelema Mini від Lost Vape. Набір складається з кліромайзера UB Lite діаметром 22 мм та крихітного бокс моду Thelema Mini з вбудованим акумулятором на 1500 мАг. Серед більшості наборів, доступних сьогодні на ринку, Lost Vape пропонує один з найменших. Доказом цього є розмір 70,5 x 32,8 x 24,6 мм і вага близько 140 г. Це робить Thelema Mini, виготовленого з цинкового сплаву і нержавіючої сталі, міцним, непомітним і компактним пристроєм. Ергономіка не залишилася поза увагою, оскільки головна кнопка, екран управління, дві кнопки регулювання і роз'єм USB-C розташовані на передній панелі, що надає зручний доступ до них. Естетична перевага полягає в шкіряній вставці з розкішними візерунками, різними залежно від версії. З точки зору продуктивності, Thelema Mini має велику місткість акумулятора, що є досить винятковим, враховуючи невеликий розмір бокс моду. До того, його максимальна потужність становить аж 45 Вт, яку можна регулювати за допомогою режиму потужності у ватах (Вт), що є єдиним запропонованим режимом регулювання.

22-міліметровий кліромайзер UB Lite має місткість 2 мл з класичним, рівним склом і 3,5 мл з бульбашкоподібним. Основа оснащена регулювальним кільцем для контролю затяжки, пропонуючи діапазон затяжки від MTL (сигаретної) до RDL (вільної). Бак UB Lite працює з попередньо виготовленими випаровувачами, включаючи 0,3 Ом (45 Вт) UB Lite L7 для RDL/DL затяжки та 1,2 Ом (11 Вт) UB Lite L8 для MTL/RDL затяжки. Обидва поставляються в комплекті Thelema Mini.

Нарешті, в упаковці ми також знайдемо два різних мундштуки, один для MTL, а другий для RDL/DL.

Використання

Бренд Lost Vape, як відомо, пропонує якісні продукти, які є простими, ефективними та особливо інтуїтивно зрозумілими. Комплект Thelema Mini не є винятком з цього правила. Дійсно, фірмовий чіпсет пропонує лише один режим потужності, регульований у ватах за допомогою кнопок навігації + і -. Все це відображається на невеликому монохромному екрані, де можна побачити найнеобхідніші дані, такі як потужність, рівень заряду акумулятора і значення опору, встановленого в кліромайзері. Ви також можете заблокувати обидві кнопки управління, одночасно натиснувши основну кнопку і кнопку + на правій стороні. Щоб увімкнути або вимкнути Thelema Mini, просто натисніть основну кнопку 5 разів.

Кліромайзер UB Lite працює з випаровувачами UB Lite від Lost Vape. Щоб встановити або замінити їх, просто зніміть основу бака, просто відкрутивши її. Вам потрібно буде лише дістати старий випаровувач та вставити на його місце новий. Він просто закріплюється силіконовим ущільнювачем (не забудьте нанести кілька крапель рідини на видимі частини бавовни, перед встановленням), потім прикрутіть основу на бак, і це все, обслуговування баку завершено. Що стосується заправки, то вона здійснюється зверху. Відкрутивши верхню частину (верхню кришку), ви побачите два отвори, один для заправки, а інший для виведення повітря, щоб заправка відбувалася без утворення повітряних пробок.

Висновок

Lost Vape виконує свої обіцянки, завжди пропонуючи якісні та прості у використанні продукти. Набір Thelema Mini красивий, елегантний і, перш за все, ефективний. Виробник зміг умістити дуже багато в такий невеликий розмір, як колись робила Apple зі своїми IPod.  Ергономіка забезпечує приємний хват і дає відчуття міцності. Кожна деталь знаходиться на своєму місці, немає люфту та бриньчання деталей. Коротке меню дуже корисне і містить всю необхідну інформацію та функції безпеки.

Кліромайзер UB Lite працює так само добре, а випаровувачі, що входять до його складу, мають хороші характеристики з дуже правильним смаком.

Ми цінуємо наявність в комплекті двох різних дріптипів, а також двох форматів баків (плоский і бульбашковий), які є справжніми плюсами, що дозволяють зробити невелику кастомізацію відповідно до смаків кожного.


Технічні характеристики набору Thelema Mini Kit :

Розмір: 32.8-24.6-70.5 мм
Вбудований акумулятор 1500мАг
Потужність: 5-45 Вт
Вихідна напруга: 0.7-8.0 В
Діапазон опору: 0.20-5.0 Ом
Місткість 2 та 3.5 мл
Інформативний дисплей
Верхня заправка
Можливість налаштування затяжки від MTL до RDL


Комплектація:

1x боксмод Thelema Mini
1x бак UB Lite з попередньо встановленим склом на 3,5 мл
1x випаровувач UB Lite L7 з опором 0,3 Ом
1x випаровувач UB Lite L8 з опором 1,2 Ом
1x рівне скло на 2 мл
1x пакет із запасними частинами
1x дріптіп для вільної затяжки
1x попередньо встановлений MTL дріптіп
1x кабель USB Type-C
1x гарантійний талон
2x посібник користувача (до баку та моду)


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -



Джерело журнал oneshotmedia.fr