Картриджі та випаровувачі від компанії Lost Vape

Квітень 23, 2023

Lost Vape є одним із лідерів на ринку вейпінгу, пропонуючи широкий вибір якісних пристроїв і аксесуарів. Один з ключових компонентів будь-якої електронної сигарети - це змінний випаровувач або картридж, що відповідає за випаровування рідини. У ролі випарювального елемента у всіх випаровувачах, які будуть представлені, виступає сітка, що забезпечує відмінну передачу смаку.

У лінійці змінних випаровувачів і картриджів від Lost Vape можна знайти різні варіанти для різних типів пристроїв та індивідуальних потреб. Розглянемо деякі з них:

Картриджі Ursa



Існує два типи цих картриджів: зі змінним (Ursa Empty Cartrige) і незмінним випаровувачем.  Всі вони оснащені особливою силіконовою прокладкою, яка забезпечує повну відсутність протікання.
Картриджі з вбудованим випаровувачем мають 3 варіації опору: 0.6 Ом, 0.8 Ом і 1.0 Ома.
Сумісні з пристроями: Ursa Nano, Ursa Nano Pro, Ursa Nano Art, Ursa Nano S, Ursa Baby і Ursa Baby Pro.

Випаровувачі серії UB Mini


Залежно від опору випаровувача можна отримати різний тип затяжки. Для тугої відмінно підійдуть: UB Mini S4 і UB Mini S5; а для напіввільної й тугої: UB Mini S1, UB Mini S2 і UB Mini S3.
Сумісні з порожніми картриджами Ursa і пристроями: Orion Mini та Orion Art.

Випаровувачі серії UB Light



Ще один, вже потужніший представник сімейства випаровувачів LostVape.
Так само як і з попереднім типом є можливість отримати різні типи затяжки шляхом вибору опору. Для тугого затягування: UB Light L6 і UB Light L5; для вільного: UB Light L1 і UB Light L3. Важливо пам'ятати, що чим менший опір випаровувача, то більше пари ви отримаєте і тим гарячішою вона буде.
Сумісні з пристроями: UB Light, Ursa Mini, Thelema Mini Kit.

Випаровувачі серії UB MAX



Випаровувачі, які були створені для генерації максимально густих хмар пари та максимальної передачі смаку! Всі три підвиди (UB MAX X1, UB MAX X2, UB MAX X3) розраховані тільки на вільну затяжку.
Сумісні з Centaurus Sub Ohm Tank, яким комплектується Thelema Solo 100W Kit.


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -