Як вибрати та змішати комплект для приготування рідини від VapeJoy

Вересень 25, 2023

Вейпінг - це популярний спосіб заміни тютюнових сигарет, але без диму, який видаляється при традиційному курінні. Компанія VapeJoy пропонує преміальні ароматизатори для електронних сигарет, а також комплекти для приготування рідини, які допоможуть вам створити смачну і насичену рідину для паріння. У цій статті ми розглянемо різні типи комплектів VapeJoy та процес приготування рідини.

Типи комплектів

VapeJoy пропонує три типи комплектів для приготування рідини, які відрізняються складом та характеристиками рідини, яку ви отримаєте:

30 мл (Salt) - відмінний смак для под-систем

Цей комплект містить:

  • Флакон об'ємом 30 мл, у який вже залито 15 мл рослинного гліцерину.
  • 10 мл флакон з ароматизатором.
  • Сольовий нікотиновий бустер об'ємом 5 мл.

Цей комплект ідеально підходить для тих, хто бажає насолоджуватися інтенсивним смаком та вибирає саме сольовий нікотин. Процес змішування дуже простий: додайте ароматизатор і нікотиновий бустер до флакона з рослинним гліцерином і добре збовтайте протягом декількох хвилин. Після змішування рідина готова до паріння.

60 мл 30PG\70VG - для пристроїв з великою потужністю

Цей комплект містить:

  • Флакон об'ємом 60 мл, у який вже залито 40 мл рослинного гліцерину.
  • 10 мл флакон з ароматизатором.
  • Нікотиновий бустер з органічним нікотином об'ємом 10 мл.

Цей комплект призначений для вейперів, які користуються пристроями з великою потужністю (30+ Вт) і віддають перевагу хмаристому пару зі співвідношенням PG\VG 30 на 70. Процес змішування також дуже простий: додайте ароматизатор і нікотиновий бустер до флакона з гліцерином і збовтайте.

60 мл 50PG\50VG - легкий смак для повсякденного вейпінгу

Цей комплект містить:

  • Флакон об'ємом 60 мл, у який вже залито 30 мл рослинного гліцерину.
  • 10 мл флакон з ароматизатором.
  • Нікотиновий бустер з органічним нікотином об'ємом 10 мл.
  • 10 мл флакон з пропіленгліколем.

Цей комплект підходить для вейперів, які шукають більш нейтральний смак і співвідношення PG\VG 50 на 50. Тобто рідина більше підходить для пристроїв з тугою затяжкою та под-систем. Якщо ви не бажаєте вживати сольовий нікотин і вам подобається помірна хмаристість, цей комплект стане ідеальним вибором. Змішування рідини відбувається так само легко, як і в інших комплектах, але до великого флакона треба залити ще пропіленгліколь, який іде у комплекті.

Як приготувати рідину

Головна ідея комплектів від VapeJoy - це простота. Вам потрібно просто поєднати всі компоненти, адже кожен комплект вже містить у собі все необхідне, не потрібно буде нічого відміряти. Процес приготування рідини з комплектів VapeJoy надзвичайно простий:

  1. Відкрийте флакон з рослинним гліцерином.
  2. Додайте ароматизатор до флакона з гліцерином.
  3. Додайте нікотиновий бустер (при виборі міцності 0 мг, замість нікобустера у комплекті буде флакон з пропіленгліколем) до флакона.
  4. Якщо ви придбали комплект 60мл 50PG/50VG, то додайте ще пропіленгліколь.
  5. Закрийте флакон і добре збовтайте протягом декількох хвилин, щоб всі компоненти добре змішалися.

Поради щодо вибору комплекту

Вибір типу комплекту також залежить від вашого пристрою для вейпінгу:

  • 30 мл (Salt) комплект ідеально підходить для под-систем і пристроїв з меншою потужністю.
  • 60 мл 50PG\50VG комплект - для тих, хто шукає легкий смак і невелику кількість пари.
  • 60 мл 30PG\70VG комплект - для великих пристроїв з високою потужністю, які використовують вільну затяжку.

Переваги комплектів від VapeJoy

Компанія VapeJoy - це український виробник преміальних ароматизаторів для електронних сигарет та комплектів для приготування рідини. Наші продукти відзначаються низкою переваг, які роблять їх ідеальним вибором як для початківців, так і для досвідчених вейперів.

Розмаїтість смаків

Ми пишаємося тим, що пропонуємо понад 95 різних смакових міксів для ваших потреб та насолоди. Наш асортимент налічує смаки від класичних тютюнових до фруктових та десертних. Незалежно від вашого смаку, ви знайдете ідеальний смак для ваших потреб.

Простота приготування

Комплекти VapeJoy розроблені з урахуванням вашого зручного вейпінгу. Процес приготування рідини з наших комплектів - це легка справа. Вам не потрібно бути експертом, щоб насолоджуватися смачними хмарами. Просто додайте ароматизатор, нікотиновий бустер та, за необхідності, пропіленгліколь до флакона з рослинним гліцерином, добре збовтайте, і ваша рідина готова до паріння.

Найвища якість

Ми пильно стежимо за якістю наших продуктів. Використовуємо тільки найкращі інгредієнти, щоб забезпечити бездоганний смак та пару. Рідина, приготована з комплектів VapeJoy, нічим не гірша за готові рідини, і навіть краща, оскільки ви завжди отримуєте свіжий нікотин та ароматизатори. Рідини приготовані з наших комплектів не псують випаровувачі та картриджі, щоб ви могли насолоджуватись парінням максимально довго. Плюс, у вас є величезний вибір міцностей, такого вибору ви не знайдете ні в одного іншого виробника! 

Виробництво в Україні

Ми пишаємось тим, що є українським виробником, і завжди ставимо якість нашої продукції на перше місце. Компанія VapeJoy працює відповідно до всіх стандартів та норм безпеки, щоб забезпечити найкращу продукцію для наших клієнтів.

Різні опції для вейперів

Незалежно від вашого стилю вейпінгу та характеристик вашого пристрою, у нас є комплект, що відповідає вашим потребам. Від легкого смаку для повсякденного паріння до інтенсивного досвіду для великих пристроїв - ми маємо все.

З VapeJoy ви отримуєте більше, ніж просто рідину для - ви отримуєте можливість створити свій власний смак та насолоду від вейпінгу!

Підсумок

Компанія VapeJoy - це український виробник, який пропонує вам можливість насолоджуватися вейпінгом на повну. Наші комплекти для приготування рідини відзначаються численними перевагами, які роблять їх ідеальним вибором для всіх вейперів. Від розмаїтості смаків і якості, до простоти приготування та виробництва в Україні - ми завжди ставимо ваші потреби на перше місце.

Якщо ви шукаєте найкращі рідини для паріння, які дозволять вам насолоджуватися якістю та розмаїтістю смаків, оберіть комплекти для приготування рідини від VapeJoy. Наша продукція відповідає найвищим стандартам якості, і ми пишаємося тим, що ми український виробник, який працює на міжнародному ринку електронних сигарет. Наші комплекти легкі у використанні та надзвичайно смачні. Виберіть VapeJoy для найкращого вейпінг-досвіду!


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук