Чому моя електронна сигарета потріскує?

Липень 16, 2023

Чому моя електронна сигарета потріскує?

Це нормальне явище, що виникає внаслідок підвищення температури у випаровувачі. Під впливом тепла рідина, що міститься в гніті, досягає температури кипіння, що викликає характерне потріскування.

Не панікуйте, все нормально

Коли ви активуєте електронну сигарету, дуже часто вона починає потріскувати. Це абсолютно нормальна реакція. Розчин пропіленгліколю, рослинного гліцерину, що в основному входить до складу, має температуру кипіння 185°. Таким чином, коли котушка опору нагрівається вперше, її температура зростає дуже швидко і може спричинити швидке закипання рідини.

Той факт, що рідина потріскує, не означає, що електронна сигарета налаштована неправильно. Однак потенційний ризик потрапляння гарячої рідини в рот залишається. Це відчуття може бути неприємним, але нешкідливим.

Ентузіасти обслуговуємих баків добре знають це явище. Дійсно, при створенні власної спіралі та встановленні вати, після того, як гніт просочений рідиною, зазвичай активують пристрій, щоб перевірити правильність налаштування. У цей час з'являється потріскування, і дуже легко можна спостерігати виступи рідини або пари. Крім того, це чудова можливість для любителів макрозйомки зробити кілька дивовижних знімків.



Отже, якщо ваша електронна сигарета потріскує, це підтверджує, що через випарювальний елемент протікає струм і що вата достатньо забезпечена рідиною. Однак, якщо потріскування занадто інтенсивне або занадто швидке, це може означати, що налаштування не сумісні з випаровувачем. У такому випадку перевірте, чи правильно підібрані налаштування, або можливо, треба замінити випаровувач.

Чи є проблемою те, що моя електронна сигарета не потріскує?

Не всі випаровувачі сильно потріскують. Хоча це явище дуже поширене, якщо потріскування відсутнє, це не означає, що налаштування неправильне або що пристрій несправний. Деякі електронні сигарети насправді дуже непомітні та практично безшумні під час роботи.

Зрештою, потріскування є певною мірою позитивною ознакою. Все в нормі!


VAPEJOY
- MORE THAN JUST TASTE -
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук