Оплата та доставка

ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА ТОВАРУ. ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕННЯ

Контактні телефони: (098) 100-93-01. Пн-Нд: з 9:00 - 20:00, без вихідних. У не робочий час прохання залишати замовлення через "Кошик".



Способи оплати

На даний момент доступні такі способи оплати товару, що замовляється в інтернет-магазині "VapeJoy": Оплата на картку. Оплата в роздрібному магазині "VapeJoy" при виборі способу доставки "Самовивіз з магазину" під час замовлення. Оплата банківською карткою у роздрібному магазині "VapeJoy".

Скоро!

Оплата банківською карткою Visa/Mastercard безпосередньо на сайті; Оплата готівкою нашому кур'єру при отриманні товару (тільки для Запоріжжя);



Доставка по Україні

Замовлення збираються та відправляються Новою Поштою: Пн-Пт до 18:00, Субота та Неділя – до 14:00.

Відправка Україною здійснюється протягом 1-2 днів з моменту надходження замовлення через сервіс доставки "Нова Пошта". Доставка по Україні здійснюється сервісом доставки "Нова Пошта". Товар може бути оплачений банківською картою безпосередньо на сайті при оформленні замовлення або післяплатою при отриманні товару. Товар доставляється на обране Вами відділення "Нова пошта" у Вашому місті.



Отримання товару

Уважно розгляньте товар, переконайтеся у відсутності видимих механічних пошкоджень. Пам'ятайте, що претензії на вигляд доставленого Вам товару, Ви можете пред'явити тільки до передачі Вам товару на Новій пошті. Розрахунок за товар здійснюється на місці доставки (тільки у національній валюті – гривні).